Reis gadget

Reizen is heerlijk! De één kiest voor een lekkere lui vakantie aan het strand terwijl de ander liever actief bezig is met bijvoorbeeld snowboarden of mountain biken.

Ook is het een feit dat we niet meer zonder onze telefoon kunnen. We spleen er spelletjes op, houden er onze afspraken in bij en maken er notities in van informatie die we echt niet mogen vergeten. Ook muziek luisteren doen we tegenwoordig met behulp van onze geliefde smartphone en zelfs video’s kijken en e-mails beantwoorden gaat via dit geweldige apparaat. Ook het foto toestel is ingewisseld voor onze telefoon, daar maken we tegenwoordig de meest geweldige foto’s mee.

Ik denk dat we het er wel over eens zijn dat we eigenlijk helemaal niet zonder onze smartphones kunnen, ook niet op vakantie.

Helaas beschikken we niet overal over een stopcontact en kunnen er dus moeilijk voor zorgen dat onze telefoon altijd netjes opgeladen is als we op de piste staan, aan het zwembad liggen of een wandeling maken door de jungle van Azië.

Opladers.nu komt daarom met een ware vakantie gadgets, namelijk: de externe batterij. Deze stick dient aan het stopcontact of aan een laptop/computer opgeladen te worden, waarna hij de elektriciteit als het ware opslaat. Hierdoor kun je waar je ook bent, je telefoon aan de stick opladen.

Opladers.nu heeft een breed assortiment aan opladers, denk hierbij aan o.a. de Samsung oplader en de iPhone 5 oplader .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>